O nas
Jesteśmy rodzinną firmą z tradycjami założoną w 1989 roku. W początkowym etapie naszej działalności zajmowaliśmy się sprzedażą i dystrybucją ryb mrożonych na terenie Polski wschodniej. Po kilku latach uruchomiliśmy wędzarnię makreli, stając się lokalnym liderem w produkcji ryb wędzonych i mrożonych. Zdając sobie sprawę z rosnących potrzeb klientów, poszerzyliśmy naszą ofertę o przetwórstwo rybne z wiodącym udziałem śledzia.
Rybor to znana i ceniona marka o czym świadczy rosnący popyt na przetwory rybne wśród klientów indywidualnych i instytucjonalnych. Zaufanie i szacunek klientów dla naszej pracy pozwalają stale rozszerzać działalność i ofertę handlową firmy. Od 2013 roku mają Państwo możliwość wypróbowania naszych ryb i przetworów w restauracji „Tawerna Kapitańska” w Gręzewie. Zapaszamy na stronę restauracji – www.tawernakapitanska.com.pl
Oferta na ryby i przetwory rybne:
- marynaty m.in. koreczki, płaty, rolmopsy i sałatki śledziowe;
- przetwory rybne m.in. trwale i kotlety rybne;
- ryby świeże: pstrąg świeży patroszony, łosoś.
- ryby wędzone: makrela, pstrąg i halibut.
Pełną ofertę (wraz z gramaturą) znajdą Państwo w zakładce Nasze Produkty.
Wszystkie wyroby wykonujemy na konkretne zamówienie, dlatego mogą mieć Państwo pewność, że otrzymają jedynie świeże i wysokiej jakości produkty wolne od sztucznych barwników i aromatów spożywczych.